Uslovi otkupa

Proverite odgovaraju li Vaše knjige ovim Uslovima otkupa i da li možemo da ih prihvatimo.

Prihvatljivo

Knjige sa blagim znacima habanja ili starosti, mani tragovi upotrebe na koricama ili vrlo blaga požutelost listova.
Knjige koje su bile u posedu javnih ustanova poput škola ili biblioteka, ali su zvanično označene da nisu više vlasništvo te ustanove.
Knjige mogu imati posvetu na predlistu, ali unutrašjnjost ne sme biti ispisana.

Ne otkupljujemo

Knjige kojima nedostaju stranice ili su odvojene od knjižnog bloka.
Knjige sa mrljama ili oštećenjima od vlage.
Knjige koje su išarane i podvlačene.
Fotokopirane i falsifikovane knjige.
Školske knjige, odnosno udžbenike.

Napomena

Proverite svaku knjigu koju želite prodati da li odgovara ovim uslovima otkupa.
Ukoliko neka od poslatih knjiga ne odgovara ovim uslovima otkupa, ne možemo je otkupiti.

Za sve knjige koje ne odgovaraju ovim uslovima otkupa možete odlučiti: želite li da Vam knjige vratimo brzom poštom, o Vašem trošku ili želite da ih besplatno recikliramo za Vas.

Ukoliko u roku od 14 dana ne odlučite šta želite učiniti sa knjigama iz pošiljke koje ne odgovaraju ovim uslovima otkupa, besplatno ćemo ih reciklirati za Vas.

Ukoliko neke knjige trenutno nemamo u sistemu, možete nam poslati upit preko kontakt forme na sajtu ili na email: knjizara.lavirint.023@gmail.com. Navedite naslove koje imate uz nazive njihovih izdavača, kako bi što preciznije mogli da ih procenimo.

Ako od Vas dobijemo knjige, koje ne odgovaraju našim uslovima otkupa, onda se nalog za isplatu otkupa izdaje tek, kada Vi odlučite šta će se učiniti sa neodgovarajućim knjigama: želite li da Vam ih vratimo o Vašem trošku, ili da ih besplatno recikliramo za Vas? Dogovorenu otkupninu umanjićemo za knjige koje ne odgovaraju uslovima otkupa, ostatak ćemo odmah uplatiti na Vaš bankovni račun. Za sve knjige koje odgovaraju uslovima otkupa, otkupna cena je zagarantovana.

Ukoliko imate dodatnih pitanja,
stojimo Vam na raspolaganju!

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Korišćenjem ovog sajta pristaješ na upotrebu kolačića.